ALBA ADRIATICA- ATY KU SHËNDETI, GËZIMI, QETËSIA, ARGËTIMI, DETI DHE DIELLI TAKOHEN SË BASHKU.
  • rezidence alba adriatica
  • apartament alba adriatica
  • shtepi pushimi alba adriatica
  • apartamente buze detit alba adriatica
  • pushime ne alba adriatica
  • hotel ne alba adriatica

Plazhi ranor shumë i pastër, deti i kulluar, ideale për fëmijët dhe familjet; klima e shëndetshmë dhe jo përvëluese; shëtitorja e gjatë dhe pista e biçikletave prej 3 km në bregdet mes palmave dhe pishave; favorizojnë një pushim të qetë dhe të shëndetshëm në një ambjent natyror dhe unik.

E gjitha kjo pa hequr dorë nga shërbimet e një zone turistike moderne dhe të organizuar në mënyrë perfekte me struktura të ndryshme si hotele, pensione, rezidenca, apartamente, struktura sportive, qendër e ndihmës së shpejtë, farmaci dhe banka.

Për ato që duan të kalojnë një qëndrim të gëzueshëm, Alba Adriatica ofron vende të shumta për argëtim në të gjitha orët: dyqane, dyqan akulloreje, bar, parqe lojërash, acqua park dhe salla lojërash. Në mbrëmje mund të zgjidhni mes shumë restoranteve, picerive. Nata mund të jetë koha e pushimit ose e argëtimit: pub, diskotekë, klube nate, piano bar.