Rezidencë Costa në Abruzzo

rezidence ne abruzzo
STRUKTURË ELEGANTE ME 3 YJE DIREKT NË DET

Rezidencë Costa në Abruzzo, është një strukturë rezidenciale me pamje nga deti dhe nga pyjet, me lojëra për fëmijë, shumë pranë shëtitores dhe pistës së biçikletave në bregdet që lidhin Alba Adriatica me Tortoreto. Është e vendosur në një zonë qëndrore dhe është afër çdo lloj dyqani dhe shërbimi. Pozicioni i saj i garanton të ftuarve të saj pushime në qetësi të plotë ose të gëzueshme në shoqëri. Rezidencë Costa, e rinovuar, përbëhet nga 27 apartamente, shumica me pamje nga deti, mes të cilave keni me dy, tre katër dhoma deri tek ato më luksozet.

27 apartamente, shumë me pamje nga deti - Rezidencë Costa
rezidence pushimi me plazh privat

Shërbimet Tona

shtepi pushimi ne bregdet ne itali

Një qëndrim në rezidencë Costa është i domosdoshëm për një ekuilibër perfekt të shijeve, dedikuar atyre që duan të kalojnë pushimet e tyre në lirinë absolute të zgjedhjes mes tipologjive të ndryshme të banesave me qera dhe argëtimit të ofruar nga stafi jonë ekspert i animatorëve ose nga eventet festivë që na argëtojnë në zonën tonë në Alba Adriatica.

Video

E Rezidences direkt ne detin e Alba Adriatika
rezidence pushimi abruzzo

Banesat e Rezidencës

“Tipologjitë e ndryshme të banesave janë menduar për ti ofuar të ftuarve pushime të rehatshme, dhe me zgjedhje të ndryshme banesash sipas madhësive të dëshirueshme dhe të përshtatura për të gjitha llojet e përberjëve familjare dhe sipas kërkesave të çdo personi, në mënyrë që ti lejojë të gjithëve të kalojnë në qetësi dhe privatësi të plotë një qëndrim pa hequr dorë nga qetësia dhe komoditeti që të ofron shtëpia.”
Më Shumë Info
shtepi pushimi alba adriatica