apartamente pushimi ne abruzzo bregdet

Rezidencë për familje për pushime buzë detit në Abruzzo

plazhet ne abruzzo

Bregdeti i madh ranor me rërë të argjendtë, deti shumë i pastër është ideal për fëmijë dhe familje.

pushime ne plazhet italiane

Pamje nga Deti

pushime me familjen ne abruzzo

Rëra e Argjendtë

apartamente pushimi ne abruzzo bregdet

Alba Adriatika

 • Plazhi i Alba Adriatika

  Plazhi afër rezidencës është afër pishave të mëdha pranë detit dhe ka edhe një bregdet ranor me rërë të pastër e të argjendtë. Ky bregdet është ndër më të mëdhenjtë e zonës sonë, gjë që i lejon të gjithëve të kënë në dispozicion një hapësirë të konsiderueshme për çadrën tyre dhe për të shijuar më të mirën e detit dhe të diellit.

  Ideale për familje me fëmijëRezidencë Costa
  pushime me femijet ne det
 • Plazhi i Alba Adriatika

  Plazhi afër rezidencës është afër pishave të mëdha pranë detit dhe ka edhe një bregdet ranor me rërë të pastër e të argjendtë. Ky bregdet është ndër më të mëdhenjtë e zonës sonë, gjë që i lejon të gjithëve të kënë në dispozicion një hapësirë të konsiderueshme për çadrën tyre dhe për të shijuar më të mirën e detit dhe të diellit.

  Ideale për familje me fëmijëRezidencë Costa
  pushime ne plazhet italiane

AKTIVITETE TË NDRYSHME

pushime me familjen ne abruzzo

Plazhi ka një hapësirë të gjërë para daljes det (e menduar për shëtitjet dhe karrocat), dhe disponon dhe hapësirën e nevojshme para rreshtit të parë të çadrave për lojërat e femijëve si dhe për aktivitetet e animacionet në det. Hapësirat e nevojshme gjenden edhe midis çadave për ti dhënë mundësinë të rriturve dhe fëmijëve për aktivitete të ndryshme.

Të gjitha aktivitetet e animacionit janë pezulluar sipas indikacioneve ministrore, me përjashtim të dispozitave të reja të zbatuara bazuar në situatën pandemike në progres.
Sidoqoftë, ne do t'ju sigurojmë rehati maksimale.

 • pushime ne plazhet italiane

  Park lojërash për fëmijë (të vegjël dhe të rritur)

 • plazhet ne abruzzo

  Fushë vollejbolli në plazh

 • pushime me femijet ne det

  Fushë për lojëra me birila

 • apartamente pushimi ne abruzzo bregdet

  Animim- Kërcim dhe lojëra në grup

 • pushime me familjen ne abruzzo

  Skenë për spektakël

 • apartamente pushimi ne abruzzo bregdet

  Vend për freskim

SHËRBIMET

pushime ne plazhet italiane

Një qëndrim në rezidencë Costa është e domosdoshme, është një ekuilibër i vërtetë shijesh për ato që duan ti jetojnë pushimet duke pasur lirinë absolute të zgjedhjes midis tipologjive të ndryshme të banesave dhe të argetimit të ofruar nga stafi jonë i kualifikuar i animatorëve apo dhe nga eventet e stinës që organizohen në zonën tonë..

Webcam Direkt

nga Rezidenca jonë direkt buzë detit të Alba Adriatika
pushime ne plazhet italiane

Live Webcam

pushime me familjen ne abruzzo